logo breed

Wie is Genieten?


Wat ooit begon met webwinkels is nu een droom die werkelijkheid is geworden met een fysieke winkel.

Jarenlang heb ik gedroomd van een eigen winkel in Vianen en nu is het dan zo ver.

Op 4 november 2020 opende ik mijn delicatessen & lifestyle winkel op de Voorstraat 25 te Vianen, na een jaar verhuisd naar nummer 63. 
Hier vind je allerlei lekker voor o.a. bij de borrel, om mee te koken en te snoepen. Maar tevens hebben we leuke originele cadeau artikelen en ook heerlijke losse thee.
Mijn passie voor thee gaat al heel lang terug in de tijd. Tijdens reizen in Azië gingen we regelmatig langs bij theeplantages en oh wat is daar veel kennis. Niet een standaard kopje thee, nee zoveel gradaties zoals first flush en de jongste blaadjes van de theestruik. Dan nog de bereidingen van de theeblaadjes is een vak apart, dit was een walhalla voor mij. Zodoende ben ik ook de cursus theesommelier gaan volgen en wat leer je daar veel. Zo vond ik groene thee altijd erg bitter waardoor ik het niet dronk, bleek dus dat ik het volledig verkeerd zette. Groene thee mag je namelijk niet te heet zetten, Max. 90 graden. Wat een wereld van verschil dus maakt in de smaak. Mijn thee liefhebberij heb ik uiteindelijk vergroot met een webwinkel in thee maar merkte al gauw dat mensen huiverig zijn om thee online te kopen dus ja ik wilde graag een winkel, deze droom heb ik altijd gehad doordat ik altijd heel creatief ben geweest en veel producten maakte voor mensen. Ooit gestart met het maken van sieraden en hierin workshops geven maar ik wilde meer en eigenlijk iets wat niet iedereen deed dus weer op zoek naar iets anders. Zo ben ik producten gaan bedrukken en dingen ontwerpen maar ja die winkel bleef kriebelen. Zo kwam mijn droom halverwege september uit, ik had een mooi pand gevonden en na zwaar afwegen besloten om er voor te gaan. Maar niet alleen met thee en zelf ontworpen/gemaakte producten maar met een heel nieuw assortiment delicatessen, heerlijke producten die niet standaard zijn. In deze tijd moet je jezelf en je gezin ook verwennen dus wat is er dan niet lekkerder om op de bank te zitten met een lekkere kop speciale chocolademelk of lekker borrelen met dippers en droge worst onder het genot van een wijntje.
Zo ontstond dus Genieten.
Wat een heerlijk gevoel gaf dit en ben ook super blij dat ik de sprong in deze tijd heb durven wagen. Ik geniet er met volle teugen van en verwelkom jullie graag bij Genieten, delicatessen & lifestyle aan de Voorstraat 63 te Vanen.

openingstijden woensdag t/m vrijdag van 10-17 uur en zaterdag van 10-16. 

Ingeschreven onder kvk-nr. 30194088 onder het moederbedrijf Chiara Design.


 

Onze andere websites:
Navigatie:
Contactinformatie:

Betaalmogelijkheden:


Socialmedia:


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN