logo breed

Muscles 4 chicken

Muscles 4 chicken
€ 5.85
Voorraad: 3.00

Muscles 4 Chicken sportkruiden

Ben jij aan een sportdieet en wil je het volhouden? Het gezonde eten, het niet snoepen, het sterk in je schoenen staan als je langs het diepvriesvak vol pizza’s loopt in de supermarkt, die stuk voor stuk je naam roepen? Met de Muscles 4 Chicken geef jij zo’n lekkere smaak aan je kip en groenten, dat jij je neus ophaalt voor vette sausjes, transvetten en teveel zout. In 1 klap is je kip, rijst en broccoli heel goed te doen!

Aan kip zelf zit weinig smaak. Aan groenten zelf, relatief gezien, ook weinig. Als je probeert je leven te beteren en die gewichten in de sportschool de baas te zijn, is het moeilijk om zo’n smakeloos dieet vol te houden. We’re with you! Speciaal voor jou hebben we deze zoutloze smaakmix ontwikkeld, helemaal zonder zooi: de blend bestaat voor 100% uit kruiden en specerijen. Strooi wat over je groenten, je kip of doe het allebei als je jezelf wilt verrassen.


Inhoud: 80 gram

Ingrediënten:
Paprika, koriander, piment, mosterd, chili, nootmuskaat, selderij, knoflook en kruidnagel.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie


Onze andere websites:
Navigatie:
Contactinformatie:

Betaalmogelijkheden:


Socialmedia:


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN